Mire érdemes figyelni a síszezon közeledtével? - ArtHuman Központ Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

Mire érdemes figyelni a síszezon közeledtével?

Kezdődik a síszezon!

A kezdődő síszezon közeledtével célszerű kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, illetve ellenőrizni az érvényességét – hívta fel a figyelmet az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írták, az átmeneti jelleggel az Európai Gazdasági Térségben – vagyis az Európai Unió tagállamaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában -, valamint Svájcban és Horvátországban tartózkodás esetén az EU-kártyával igénybe vehetők az orvosilag szükséges ellátások, beleértve a krónikus betegségekkel, valamint a terhességgel és szüléssel összefüggő ellátásokat is, "ha a tartózkodás célja nem ezen ellátások igénybe vétele" – emelte ki az OEP.

Az EU-kártya bármely kormányhivatal ügyfélszolgálatán vagy ügyfélkapun keresztül ingyenesen igényelhető, a kiállítástól 36 hónapig érvényes.

Az Európai Egészségbiztosítási Kártyáról, valamint a síbalesetek esetén nyújtandó ellátásokkal kapcsolatos bővebb információkért célszerű felkeresni az OEP honlapján (www.oep.hu), ahol az Ellátások az EU-ban menüpont alatt lehet tájékozódni – olvasható az OEP közleményében. (Forrás: MTI)

Az egészséges életmódhoz a mozgás is hozzátartozik. Kérje INGYENES gerinctorna gyakorlatainkat!

Név: *
Email: *
Város:  

 

Arthuman Központ

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

A bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top

Ingyenes Gerinctorna

Kérje most a gyakorlatokat és tornázzon otthonában 

streching torna