skip to Main Content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

Mire érdemes figyelni a síszezon közeledtével?

Kezdődik a síszezon!

A kezdődő síszezon közeledtével célszerű kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, illetve ellenőrizni az érvényességét – hívta fel a figyelmet az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írták, az átmeneti jelleggel az Európai Gazdasági Térségben – vagyis az Európai Unió tagállamaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában -, valamint Svájcban és Horvátországban tartózkodás esetén az EU-kártyával igénybe vehetők az orvosilag szükséges ellátások, beleértve a krónikus betegségekkel, valamint a terhességgel és szüléssel összefüggő ellátásokat is, "ha a tartózkodás célja nem ezen ellátások igénybe vétele" – emelte ki az OEP.

Az EU-kártya bármely kormányhivatal ügyfélszolgálatán vagy ügyfélkapun keresztül ingyenesen igényelhető, a kiállítástól 36 hónapig érvényes.

Az Európai Egészségbiztosítási Kártyáról, valamint a síbalesetek esetén nyújtandó ellátásokkal kapcsolatos bővebb információkért célszerű felkeresni az OEP honlapján (www.oep.hu), ahol az Ellátások az EU-ban menüpont alatt lehet tájékozódni – olvasható az OEP közleményében. (Forrás: MTI)

Az egészséges életmódhoz a mozgás is hozzátartozik. Kérje INGYENES gerinctorna gyakorlatainkat!

Név: *
Email: *
Város:  

 

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

A bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top