Rólunk - Arthuman Központ Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

dr Kriston IldikóMár elérte a 30.000-et a gerinctornánkra feliratkozottak száma! Szinte hihetetlen az induláshoz képest, de elértük!

Dr Kriston Ildikó vagyok, én alapítottam az ArtHuman Központot. Eredetileg közgazdász és jogász vagyok, sok évet töltöttem multinacionális vállalatoknál, elsősorban pénzügyi területen. Munkámat alapvetően szerettem, viszont az életmódból (fokozott stressz, monitor előtti folyamatos munkavégzés hatásai) következő hatásokat egyre inkább tapasztaltam saját magamon is. Emiatt fogalmazódott meg bennem részben a váltás, részben az egészséges életmód, illetve annak közvetítési, továbbadási igénye.

Korábban (talán nem véletlenül!) tapasztalatot szereztem egy egészségügy területén tevékenykedő kisvállalkozásban, ami nagy hasznomra vált a váltás idején. Már akkor is, most pedig még inkább hiszek abban, hogy a mozgásszervi problémák egyre inkább jelen vannak életünkben és megfelelő szakmai háttérrel tudunk segíteni az embereknek a gyógyulásban!

Több éves multinacionális cégeknél eltöltött munka után úgy döntöttem, sutba dobom eredeti végzettségemet és teljesen más irányba indítom el az életemet! Érlelgettem a gondolatot, majd hozzákezdtem a kivitelezéshez.

Remek szakembereket találtam a közös munkához, akikkel folyamatos magas színvonalú munkára tudunk közösen törekedni!

Röviden a cégről:

Az ArtHuman Központ működésének kezdete:    2010.

Pácienseink: azon mozgásszervi problémával rendelkező páciensek fordulnak hozzánk, akik az állami egészségügyben elérhető szolgáltatásokon túl keresik a megoldást a gyógyuláshoz. Eddig mintegy 30.000 emberhez jutottak el gerinctorna gyakorlataink, s ezen olvasók egy része egyéni kezelés formájában gyógyult nálunk.

Kezeléseink legnagyobb előnye, hogy személyre és problémára szabjuk a kezeléseket. Nem egy adott módszert képviselünk, hanem az adott problémához keressük meg a megfelelő kezelési módot, ami a olykor a gyakorlatok többszempontú ötvözését jelenti.

A hasonló szolgáltatást nyújtó cégekkel szemben mi hangsúlyt fektetünk a mozgásszervi betegségek lelki hátterének feldolgozására, mind egyéni, mind pedig csoportos keretek között, méghozzá a szomatodráma módszerével. Azon páciensek részére pedig, akik ilyen plusz szolgáltatást nem kívánnak igénybe venni, szintén minden kezelés során biztosítjuk a lelki terhek feldolgozását. Gyógytornászaink kifejezetten figyelnek arra, hogy meghallgassák Önöket!

Back To Top