Mit üzen a betegségünk? - Arthuman Központ Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20
Mit üzen A Betegségünk?

Mit üzen a betegségünk?

Mit üzen a betegségünk?A betegség minden esetben diszharmóniát jelent, s bármennyire is nehéz elfogadni, de a gondolkodásunkban gyökerezik. Testünk állapota a gondolkodásmódunkról szóló, láthatóvá váló információ.

Az emberek nagyon gyakran panaszkodnak tüneteikkel, betegségükkel kapcsolatban, mégis a legtöbben elzárkóznak attól, hogy változtassanak gondolkodásmódjukon, érzéseiken, érzelmeiken, mert ez meglehetősen fárasztó és kényelmetlen. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy bizonyos betegségek véletlenül támadnak meg egyes embereket, másokat pedig véletlenszerűen kerülnek el. Ugyanakkor a betegség kialakulásában mindenki saját maga is részt vesz, s a betegség célja nem más, mint hogy felhívja a figyelmet a helytelen magatartásra és kényszerítsen a változásra, s ezzel helyreállítsa az elveszett harmóniát.

Ha gondolkodásunkat, érzéseinket és cselekedeteinket is rendbe tesszük, a testi harmónia és egészség magától fog visszatérni. Ez valóban kényelmetlenül hangzik és sokan már ennél a pontnál feladják, pedig enélkül nehéz teljes gyógyulást elérni.

Nézzünk egy példát! Napjainkban nagyon fejlett az orvostudomány, az orvosi eszközök. Gerincsérv esetén gyakran szükségessé válik a sérv operációja. Sebészetileg jól sikerül a műtét, látszólag nincs ok a sérv kialakulására, mégis előfordul, hogy kiújul vagy máshol jelenik meg a kitüremkedés és újra kezdődnek ugyanazok a gyógyulás érdekében tett körök. Vagy ami még rosszabb, súlyosbodnak a tünetek. 

Szervezetünk a betegséggel közli velünk, hogy rossz irányba megyük, s kijelöli az utat is, hogy merre kellene mennünk, hogy ismét egészségesek legyünk. A valódi gyógyulás új felismerésekkel is gazdagít minket!

Testünk tehát folyamatosan üzen nekünk, meg kell tanulni megérteni az üzenetet!

Jelentkezzen most Okfeltáró Önismereti Csoportba és ismerje meg saját teste üzeneteit! Részletek: ITT

 

Arthuman Központ

Dr Kriston Ildikó vagyok, az ArtHuman Központ alapítója. Végzettségem szerint közgazdász és jogász, szomatodráma vezető (a betegségek lelki hátterét feltáró módszer) és táplálkozási tanácsadó vagyok. Szakképzett gyógytornász kollégáimmal írásainkkal, szolgáltatásainkkal a mozgásszervi panaszok csökkentéséért dolgozunk!

A bejegyzéshez 0 hozzászólás érkezett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top

Ingyenes Gerinctorna

Kérje most a gyakorlatokat és tornázzon otthonában 

streching torna