Dr Kriston Ildikó - Arthuman Központ Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

dr Kriston IldikóVégzettség: egészség coach és tanácsadó, jogász, közgazdász, szomatodráma vezető, táplálkozási tanácsadó.

Célom: a magas szintű szakmaiság képviselete, és ezen elv mentén állítottam össze csapatunkat, beleértve a konzervatív kezeléseket végző gyógytornász kollégáimat.

Rólam: Dr Kriston Ildikó vagyok, én alapítottam az ArtHuman Központot. Eredetileg közgazdász és jogász vagyok, sok évet töltöttem multinacionális vállalatoknál, elsősorban pénzügyi területen. Munkámat alapvetően szerettem, viszont az életmódból (fokozott stressz, monitor előtti folyamatos munkavégzés hatásai) következő hatásokat egyre inkább tapasztaltam saját magamon is. Emiatt fogalmazódott meg bennem részben a váltás, részben az egészséges életmód, illetve annak közvetítési, továbbadási igénye.

Korábban (talán nem véletlenül!) tapasztalatot szereztem egy egészségügy területén tevékenykedő kisvállalkozásban, ami nagy hasznomra vált a váltás idején. Már akkor is, most pedig még inkább hiszek abban, hogy a mozgásszervi problémák egyre inkább jelen vannak életünkben és megfelelő szakmai háttérrel tudunk segíteni az embereknek a gyógyulásban!

Több éves multinacionális cégeknél eltöltött munka után úgy döntöttem, sutba dobom eredeti végzettségemet és teljesen más irányba indítom el az életemet! Érlelgettem a gondolatot, majd hozzákezdtem a kivitelezéshez.

Remek szakembereket találtam a közös munkához, akikkel folyamatos magas színvonalú munkára tudunk közösen törekedni!

Back To Top