Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

Szakterápiás gyógytornász

Az Arthuman Központról

Az Arthuman Központ az egyik legismertebb gyógytorna rendelő, melyben Budapestről és vidékről érkező betegeket egyaránt kezelünk. Fő szakterületünk a gerinproblémák, a gerinccel összefüggő egyéb panaszok kezelése, illetve a testtartás korrigálása, a testtartás elváltozásból eredő tünetek, panaszok kezelése, melyek a gerincen kívül egyéb testtájakat is érintenek (pl. váll, térd, végtag panaszok, csípő stb.). Tevékenységünk bázisát a két budapesti helyszínen található rendelőink adják, de házi gyógytorna ellátás keretében és online gyógytorna formájában is végzünk kezeléseket az adott betegségnek mefelelően. 

dr Kriston Ildikó

Üdvözöllek!

Kedves leendő szakterápiás gyógytornász 🙂

Várjuk, hogy megtaláljunk, mert 2022. számunkra a jelentős fejlődés éve. Idén lettünk 11 évesek, de a lelkesedésünk és az elhivatottságunk nagyobb, mint valaha. 

Tevékenységed során igazán minőségi és jó munkát várunk – és ehhez megadunk minden lehetséges segítséget. Szóval keresünk egy szuper csapattársat, reméljük, hogy éppen te vagy az!

Várunk szeretettel,
dr Kriston Ildikó / az Arthuman Központ alapítója

 

 

Mit csinál pontosan a szakterápiás gyógytornász?

Gyógytorna rendelőnkben a legmagasabb szintű ellátást biztosítjuk betegeink számára. Ehhez szükség van a legmodernebb terápiás módszerek alkalmazására (pl. McKenzie, Schroth, Dorn, Breuss masszázs, Manuálterápia, TMI – állkapocs ízületi gyógytorna, Szétnyílt hasizom torna stb.). Egyéni preferenciáktól függően változó, ki melyik terápiát részesíti előnyben. Nincs megkötésünk az alkalmazott módszert illetően, csak annyi, hogy magánrendőben kezelhető panaszok gyógyítására megfelelően alkalmas legyen. Ezért ha a fenti felsoroláson túl egyéb szakterápiás végzettséggel rendelkezel, akkor is várjuk jelentkezésedet. A felsorolás nem azt jelenti, hogy mindegyik terápiás végzettséget elvárjuk, hanem azt, hogy ezek közül legyen legalább egy szakterületed.

A szakterápiás gyógytornász rendelőben dolgozik egyik vagy mindkét helyszínen, egyéni megbeszélés alapján.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai és “emberi” elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú biztos szakmai feladatokat, professzionális munkakörnyezetet és fiatalos, családias hangulatú cégkultúrát kínálunk, önálló munkavégzéssel.

Ezeket szokták szeretni

AKIK NÁLUNK DOLGOZNAK

Hatékony munkavégzés

Célunk az erőforrások leghatékonyabb felhasználása, mely egyensúlyt teremt a 3 pólus között (szakember - páciens - cég)

Rugalmas időbeosztás

A munkavégzést rugalmasan alakítjuk, figyelembe véve a kezelések időtartamát és a személyes igényeket.

Választható együttmőködési forma

Korunk jellemzője a sokszínűség, ami az együttműködési formákban is megmutatkozik. Mi több lehetőséget kínálunk a közös munkára, mind az együttműködés formája, mind az időkeret szempontjából.

Teljesítmény arányos fizetés

Nálunk egy teljesen transzparens, minden munkatárs által ismert fizetési rendszer működik. Pontosan tudni lehet, hogy mitől függ a fizetésed, és ha többet teljesítesz, akkor többet keresel.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik, illetve nem rendelkezik a szakterápiás gyógytornász?

» legalább 1 év munkatapasztalattal már rendelkezel. Ha pályakezdő vagy, akkor a Junior Gyógytornász tevékenységet javasoljuk számodra.

» nagyon jól kommunikálsz  szóban – alapvető igényességed van az összefüggő gondolatok megfogalmazására

» kommunikációs vénával rendelkezel – nem teher számodra a páciensekkel való empatikus kommunikáció

» legalább középhaladó számítógépes ismeretekkel rendelkezel – a Microsoft Office programjait és egyéb adat nyilvántartó, adminisztrációs  programokat használuk. Ezek használatát természetesen megtanítjuk neked, és legyen okostelefonod, ami segíti a gyors kommunikációt

» szeresd az embereket – ha jókedvűen tudod fogadni a hozzánk érkező pácienseket, ill. a telefonos érdeklődőket, ez a lehetőség neked való

× nem vagy motiválatlan a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban – a Te felelősséged az, hogy amit vállalsz, az elkészüljön, pont határidőre, pont úgy, ahogy megbeszéltük. (Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kapsz meg minden segítséget!)

× nem tudjuk elfogadni a félreérthető, ill. alapvetően hiányos kommunikációt: ha Te tudod, hogy valami nincs rendben, de csak azért, mert mi nem kérdezzük, Te nem szólsz róla, az nem elfogadható nálunk.

× nem jellemző rád, hogy kizárólag egy dologra tudsz és akarsz figyelni.

× nem vagy magányos farkas, aki nem tud csapatban tevékenykedni.

Ezt várjuk tőled

HA CSATLAKOZNI SZERETNÉL

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Önfejlesztés

Legyen belső igényed a fejlődésre, önmagad fejlesztésére - nem csak szakmai értelemben. Nálunk mindenki folyamatosan tanul és fejlődik, igazából az élet minden területén.

Csapatmunka

A gyógytorna kezelések a páciens és a gyógytornász kiváló együttműködésén alapulnak. A gyógytornász kolléga ugyanakkor mégis a csapatunk része, aki támogatást kap és támogat is másokat.

Rugalmasság

A szigorúan szakmai munkát megkívánó kezeléseket túl szükség van a céges folyamatok rugalmas elsajátítására és folyamatos nyomon követésére.

A munkakezdés részletei

Munkavégzése helye

Mindkét rendelőnkben vannak szabad beosztási helyek. (1122 Budapest, Alkotás út 15. és 1113 Budapest, Kökörcsin utca 19.) Attól függően választjuk ki a helyszínt és a beosztást, milyen időkeret megfelelő számodra.

Munkaidő

Lehetőség van fix idős szerződésre is (heti 12-20-40 óra), illetve rugalmas, betegforgalomtól függő időkeret meghatározására is.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de azért simán megvárjuk a 30 napos felmondási idődet.

Jelentkezz hozzánk!

#1 Küldd el az űrlapot!

Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon. Egyszerűen kövesd a kéréseinket! 

#2 Kérdőív

Az űrlap elküldése után megjelenik egy kérdőív. Kérlek töltsd ki, mert csak ezzel együtt tudjuk értékelni a jelentkezéseket.

#3 Telefonos és személyes interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (néhány perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel. A telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet.

Back To Top