Marketing asszisztens - Arthuman Központ Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

Marketing asszisztens

Az Arthuman Központ az egyik legismertebb gyógytorna rendelő, melyben Budapestről és vidékről érkező betegeket egyaránt kezelünk. Fő szakterületünk a gerinproblémák, a gerinccel összefüggő egyéb panaszok kezelése, illetve a testtartás korrigálása, a testtartás elváltozásból eredő tünetek, panaszok kezelése, melyek a gerincen kívül egyéb testtájakat is érintenek (pl. váll, térd, végtag panaszok, csípő stb.). Tevékenységünk bázisát a két budapesti helyszínen található rendelőink adják, de házi gyógytorna ellátás keretében és online gyógytorna formájában is végzünk kezeléseket az adott betegségnek mefelelően. 

Az Arthuman Központról

dr Kriston Ildikó

Üdvözöllek!

Kedves leendő marketing asszisztensünk 🙂

Várjuk, hogy megtaláljunk, mert 2024. számunkra a jelentős fejlődés éve. Idén lettünk 11 évesek, de a lelkesedésünk és az elhivatottságunk nagyobb, mint valaha. 

Tevékenységed során igazán minőségi és jó munkát várunk – és ehhez megadunk minden lehetséges segítséget. Szóval keresünk egy szuper csapattársat, reméljük, hogy éppen te vagy az!

Várunk szeretettel,
dr Kriston Ildikó / az Arthuman Központ alapítója

Mit csinál pontosan a marketing asszisztens?

Gyógytorna rendelőnkben a legmagasabb szintű ellátást biztosítjuk betegeink számára. Pácienseing általában több kezelésen is részt vennek, ám a rendszeres kliensek mellett mindig szükség van a marketing tevékenységünk segítségével új ügyfelek megszerzésére. Ehhez főleg az online marketing eszközeit használjuk.

A marketing asszisztensünk részt vesz a social média fiókok kezelésében, szakmai tartalmak szerkesztésében, publikálásában, előfizetéses rendszerünkhöz kapcsolódó tartalmak és facebook csoport kezelésében.

A marketing asszisztens home officeban dolgozik. Nem feltétlenül rendelkezik marketing tapasztalattal, de lelkesedéssel, affinitással és az online világban történő eligazodási képességgel sokkal inkább.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál magasabb szakmai és “emberi” elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú biztos szakmai feladatokat, professzionális munkakörnyezetet és fiatalos, családias hangulatú cégkultúrát kínálunk, önálló munkavégzéssel.

Ezeket szokták szeretni

AKIK NÁLUNK DOLGOZNAK

Hatékony munkavégzés

Célunk az erőforrások leghatékonyabb felhasználása, mely egyensúlyt teremt a 3 pólus között (szakember - páciens - cég)

Rugalmas időbeosztás

A munkavégzést rugalmasan alakítjuk, figyelembe véve a kezelések időtartamát és a személyes igényeket.

Választható együttmőködési forma

Korunk jellemzője a sokszínűség, ami az együttműködési formákban is megmutatkozik. Mi több lehetőséget kínálunk a közös munkára, mind az együttműködés formája, mind az időkeret szempontjából.

Teljesítmény arányos fizetés

Nálunk egy teljesen transzparens, minden munkatárs által ismert fizetési rendszer működik. Pontosan tudni lehet, hogy mitől függ a fizetésed, és ha többet teljesítesz, akkor többet keresel.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik, illetve nem rendelkezik a marketing asszisztens?

» online kommunikációban való jártassággal már rendelkezel. Marketing tanulmányok folytatása, illetve gyakorlat nem feltétele a pozíció betöltésének. Ismered ugyanakkor a fő social média platformokat, rendelkezel affinitással írott szövegek szerkesztésére.

» jól kommunikálsz  írásban– alapvető igényességed van az összefüggő gondolatok megfogalmazására

» kommunikációs vénával rendelkezel – nem teher számodra az írásbeli kommunikáció

» legalább középhaladó számítógépes ismeretekkel rendelkezel – a Microsoft Office programjait, egyéb adat nyilvántartó, adminisztrációs, szövegszerkesztő, videószerkesztő  programokat alkalmazzuk munkánk során. Ezek használatát természetesen megtanítjuk neked, és legyen okostelefonod, ami segíti a gyors kommunikációt

× nem vagy motiválatlan a munkáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban – a Te felelősséged az, hogy amit vállalsz, az elkészüljön, pont határidőre, pont úgy, ahogy megbeszéltük. (Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kapsz meg minden segítséget!)

× nem tudjuk elfogadni a félreérthető, ill. alapvetően hiányos kommunikációt: ha Te tudod, hogy valami nincs rendben, de csak azért, mert mi nem kérdezzük, Te nem szólsz róla, az nem elfogadható nálunk.

× nem jellemző rád, hogy kizárólag egy dologra tudsz és akarsz figyelni.

× nem vagy magányos farkas, aki nem tud csapatban tevékenykedni.

Ezt várjuk tőled

HA CSATLAKOZNI SZERETNÉL

Jó hozzáállás

Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

Önfejlesztés

Legyen belső igényed a fejlődésre, önmagad fejlesztésére - nem csak szakmai értelemben. Nálunk mindenki folyamatosan tanul és fejlődik, igazából az élet minden területén.

Csapatmunka

A marketing asszisztens home officeban dolgozik, ugyanakkor mégis a csapatunk része, akinek munkája nagymértékben hozzájárul csapatunk eredményességéhez.

Rugalmasság

A szigorúan szakmai munkát megkívánó kezeléseket túl szükség van a céges folyamatok rugalmas elsajátítására és folyamatos nyomon követésére.

A munkakezdés részletei

Munkavégzése helye

A marketing asszisztens home officeban végzi a feladatait.

Munkaidő

A marketing asszisztens feladatai részmunkaidőben végezhetők, heti kb. 10-15 órában. A munkaidő ezen belül rugalmasan beosztható.

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat, de azért simán megvárjuk ha 30 napon belül tudsz kezdeni.

Jelentkezz hozzánk!

#1 Küldd el az űrlapot!

Az első lépés, hogy add le a jelentkezésed! Ne küldj emailt és ne írj ránk a Facebookon. Egyszerűen kövesd a kéréseinket! 

#2 Kérdőív

Az űrlap elküldése után megjelenik egy kérdőív. Kérlek töltsd ki, mert csak ezzel együtt tudjuk értékelni a jelentkezéseket.

#3 Telefonos és onlinve vagy személyes interjú

Minden komoly jelöltet felhívunk (néhány perces hívás az egész). Ennek az az értelme, hogy ne húzzuk az idődet feleslegesen, ha valami nem stimmel. A telefonos interjú eredményétől függően fogunk online vagy személyesen is találkozni. Ezekre az interjúkra nem kell készülni, mert nem is nagyon lehet.

Back To Top