skip to Main Content

Gerinctorna videó, DVD csomag (Kezdő + Napi fekvő rutintorna)

8,580 Ft

Értékelés: 0 / 5
(be the first to review)

Kezdőknek szóló 42 perces program.

Leírás

Nézze meg minta videónkat!

Termék: kezdő gerinctorna videó vagy DVD, melynek időtartama 42 perc + napi fekvő rutintorna videó vagy DVD, melynek időtartama 14 perc. Komplett kezdő gerinctorna program, mely tetszés szerinti gyakorisággal ismételhető. 

Formátum: saját igénye szerint választhatja meg az Önnek megfelelő formátumot. A gerinctorna videó egy minőségi videós portál zárt oldalán, akár HD minőségben tekinthető meg. Onnét igény szerint bármikor lejátszható és / vagy letölthető. Amennyiben DVD-t rendel, azt DVD lemez formátumban postázzuk. A postázást a Magyar Posta közreműködésével végezzük.

Hozzáférés: a videót és a többi gyakorlatot egy jelszóval védett zárt oldalon lehet megtekinteni, amihez vásárlást követően adunk hozzáférést. A videó lejátszására szolgáló oldalon bármikor ismételten megtekintheti azt jelszó birtokában, így a világ bármely pontján internetes felületről lejátszható. Amennyiben szívesebben használna DVD-t, a videó a zárt oldalról letölthető. DVD rendelés esetén a terméket lemez formátumban postázzuk.

Kinek ajánljuk?
– Azoknak, akik megelőzés miatt szeretnének otthon tornázni.
– Azoknak, akiknek nincs idejük külső helyszínre eljárni mozogni
– Azoknak, akiknek nincs a közelében lehetőség csoportos gerinctornára
Komolyabb elváltozás esetén mindenképp forduljon szakemberhez!

Kinek NEM ajánljuk? – Akiknek egyéni kezelést igénylő, diagnosztizált mozgásszervi elváltozásuk van (pl. porckorongsérv stb.)

Vásárlóink véleménye:

“Sokrétű problémára ad megoldást kényelmesen otthon végezhető gyakorlatokkal, időt és pénzt megspórolva.” – Üvegesné Nagy Veronika

“Azért tetszett a program, mert érthető, könnyen elsajátítható és nem utolsó sorban használ is.” – Barna András

“Szerintem nagyon jó azoknak, akik személyesen nem  tudnak részt venni a tornán.” – Kékesi László

Hogyan rendelhet? – a lenti űrlap kitöltésével vagy az arthuman@arthuman.hu email címre küldött emailben, ami tartalmazza a megrendelési adatokat. Bármilyen kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat! Tel: +36 30 190 7315.

“Többféle tornatípus, csomagtípus választható, ezáltal még inkább személyre szabott az egyébként is egyéni szükségletekre kialakított gyakorlatsor, kezelés. A kezelés teljes mértékben az egyén problémáira, szükséges korrekciókra specializált, így tényleg azt a fajta kezelést kapja itt az ember, ami valóban rá szabott, neki szükséges, nem pedig egy általános gyógytornát. Így a kezelések, tornák hatása célzott, hatásosabb.”

 

“Felkészült és kedves, közvetlen a gyógytornász (Kiss Tünde), a barátságos fogadtatás szinte eleve csökkenti a fájdalmat. A rendszeres torna természetesen elengedhetetlen a gyógyuláshoz.”

“Flóránál voltam állapotfelmérésen, feltétlenül ajánlom mindenkinek, alaposan kikérdezett az állapotomról, türelmesen és szakszerűen alakította ki a felmérést követő gyakorlást.”

“Szakképzett terapeuták, kellemes környezet, hatásos kezelések.”

“Hála és köszönet, azért amit a gerincfájdalmaim csökkentésért tett Kiss Tünde gyógytornász. Ő általa megállapított, és leírt gyakorlatokat naponta kétszer végzem, és elmondhatom, hogy a fájdalmaim megszűnőben vannak. Már a szőlőskertemben is bírok dolgozni, naponta 6-10 km-t kerékpározok fájdalom nélkül.”

“Hónapok óta az egyéni tornák után voltak először fájdalommentes napjaim, köszönhetően az egyénre szabott tornának.”


Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Mi a teendője bankkártyás fizetés esetén?

  1. Töltse ki az űrlapot. 
  2. Fizetés a Barion bankkártya szolgáltató rendszerén keresztül bankkártyával.
  3. A sikeres fizetést követően azonnal elküldjük a megrendelt gyakorlatokhoz a hozzáférést. DVD rendelése esetén 2 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt terméket.
  4. A megrendeléssel kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek. Tel: +36 30 595 3555

Mi a teendője átutalásos fizetés esetén?

  1. Töltse ki az űrlapot. 
  2. A megrendelés elküldését követően küldünk Önnek emailben visszaigazolást és díjbekérőt, ami alapján át tudja utalni a megrendelés értékét.
  3. A sikeres fizetést követően 2 munkanapon belül elküldjük a megrendelt gyakorlatokhoz a hozzáférést. DVD rendelése esetén 2 munkanapon belül postára adjuk a megrendelt terméket.
  4. A megrendeléssel kapcsolatban Ügyfélszolgálatunk készséggel segít Önnek. Tel: +36 30 595 3555

Ha kérdése van, hívjon minket:

+36-30/190-7315

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

Az Arthuman Központ Csapata

További információk

Formátum

,

Helyszín

Kiemelt tulajdonság

Kezdők részére, Komplett program

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Leave a customer review

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top