skip to Main Content

Gyógymasszázs (6*30 perc) – 2017.02. hó


gyógymasszázsTermékleírás

Szolgáltatás: gyógymasszázs (6 * 30 perc).

Helyszín: személyes részvétellel. Helyszín: 1122 Budapest, Alkotás út 15. 1. em.

Kinek ajánljuk? – Azoknak, akiknek bármilyen mozgásszervi tünetek, betegségük, elváltozásuk van, ill. szeretnének tenni a megelőzés érdekében. Amennyiben van tünetük, az még nem súlyos.

Kinek NEM ajánljuk? – Akiknek nincsenek mozgásszervi tüneteik, ill. komolyabb, folyamatos kezelést igénylő elváltozásuk van.

Ajándékba szeretné vásárolni a szolgáltatást? – az ajándékról készítünk egy PDF formátumú tanúsítványt, amin szerepel az ajándékozó és a megajándékozott neve is. A tanúsítványt tudja átadni a megajándékozottnak. A karácsonyi ajándékok beváltási, felhasználási határideje: kiállítástól számított 90 nap.

Hogyan rendelhet? – a lenti űrlap kitöltésével vagy az arthuman@arthuman.hu email címre küldött emailben, ami tartalmazza a megrendelési adatokat. Kérdés esetén hívjon minket a +36 30 190 7315-ös telefonszámon!

 

"Többféle tornatípus, csomagtípus választható, ezáltal még inkább személyre szabott az egyébként is egyéni szükségletekre kialakított gyakorlatsor, kezelés. A kezelés teljes mértékben az egyén problémáira, szükséges korrekciókra specializált, így tényleg azt a fajta kezelést kapja itt az ember, ami valóban rá szabott, neki szükséges, nem pedig egy általános gyógytornát. Így a kezelések, tornák hatása célzott, hatásosabb."

 

"Felkészült és kedves, közvetlen a gyógytornász (Kiss Tünde), a barátságos fogadtatás szinte eleve csökkenti a fájdalmat. A rendszeres torna természetesen elengedhetetlen a gyógyuláshoz."

"Flóránál voltam állapotfelmérésen, feltétlenül ajánlom mindenkinek, alaposan kikérdezett az állapotomról, türelmesen és szakszerűen alakította ki a felmérést követő gyakorlást."

“Szakképzett terapeuták, kellemes környezet, hatásos kezelések.”

"Hála és köszönet, azért amit a gerincfájdalmaim csökkentésért tett Kiss Tünde gyógytornász. Ő általa megállapított, és leírt gyakorlatokat naponta kétszer végzem, és elmondhatom, hogy a fájdalmaim megszűnőben vannak. Már a szőlőskertemben is bírok dolgozni, naponta 6-10 km-t kerékpározok fájdalom nélkül."

"Hónapok óta az egyéni tornák után voltak először fájdalommentes napjaim, köszönhetően az egyénre szabott tornának."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top