Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

Kriston IldikóDr Kriston Ildikó vagyok, én alapítottam az ArtHuman Központot. Eredetileg közgazdász és jogász vagyok, sok évet töltöttem multinacionális vállalatoknál, elsősorban pénzügyi területen. Munkámat alapvetően szerettem, viszont az életmódból (fokozott stressz, monitor előtti folyamatos munkavégzés hatásai) következő hatásokat egyre inkább tapasztaltam saját magamon is. Emiatt fogalmazódott meg bennem részben a váltás, részben az egészséges életmód, illetve annak közvetítési, továbbadási igénye.

Korábban (talán nem véletlenül!) tapasztalatot szereztem egy egészségügy területén tevékenykedő kisvállalkozásban, ami nagy hasznomra vált a váltás idején. Már akkor is, most pedig még inkább hiszek abban, hogy a mozgásszervi problémák egyre inkább jelen vannak életünkben és megfelelő szakmai háttérrel tudunk segíteni az embereknek a gyógyulásban!

Saját életemben megtapasztaltam, pl. egy külső-belső bokatörés esetén mennyit használ a megfelelő irányítással végzett torna, mely nagyon felgyorsította gyógyulásomat. Ekkor találkoztam először az esetleges lelki háttér problematikájával, ami elindított egy másik szakmai úton, elkezdtem foglalkozni a szomatikus tünetek (ezen belül a mozgásszervi betegések) hátterével. Több pszichodráma csoportban tevékenykedtem, ismerkedtem az integrál pszichológia szemléletmódjával. Dr Buda László irányításával elvégeztem a szomatodráma tanfolyamot, ami kiválóan alkalmazható a hozzánk érkező kliensek kezelése során.

Célom a magasszintű szakmaiság képviselete, és ezen elv mentén állítottam össze csapatunkat, beleértve a konzervatív kezeléseket végző gyógytornász kollégáimat.

Meggyőződésem, hogy a mozgásszervi panaszok is úgy gyógyíthatók legjobban, ha mind fizikai, mind pedig lelki síkon kezeljük azokat!

dr Kriston Ildikó
Egészségtréner
Jogász, Közgazdász, Szomatodráma vezető

Back To Top