skip to Main Content

Dinamikus manuálterápia -2.000 Ft kedvezménnyel – 2018.10. hó

DINAMIKUS MANUÁLTERÁPIA

Mikor alkalmazzuk a dinamikus manuálterápiát, azaz a myofasciális oldást és a trigger pont kezelést?

 • Sérülések (pl. csonttörések) után tapasztalt ízületi mozgásbeszűkülés, izomfeszesség és rugalmatlanság
 • Krónikus izomfájdalmak bármely testtájon (olyan fájdalmak, amelyek a sérülést – pl. húzódás, szakadás, törés, stb. – követő normál gyógyulási időtartam után is fennmaradnak)
 • Testtartásbeli elváltozások, tartáshibákhanyag tartás, amelyek nem csontos eredetűek
 • Bármely ízületben vagy testtájon tapasztalt mozgásbeszűkülés, hajlékonyság, rugalmasság csökkenése (pl. befagyott váll)
 • Azon alagútszindrómák, amelyek hátterében izomfeszesség feltételezhető (pl. kéztőalagút szindróma)
 • A lágy szövetek, izmok, inak, stb. krónikusan fennálló gyulladása (pl. golfkönyök, teniszkönyök)
 • Fibromyalgia
 • Gyakori, régóta fennálló migrénes, tenziós fejfájás
 • Műtétet megelőző kezelésként (pl. protézis beültetése előtt) a csont-és vázizomrendszer egyensúlyát helyreállítva gyorsabbá és könnyebbé teheti a műtét utáni regenerációt, felépülést
 • Sportolók számára a teljesítmény javítására, fokozására

Ár: 9.500 Ft helyett 7.500 Ft

Ár érvényessége: jelentkezés 2018.10.31-ig, részvétel 2018.12.31-ig.

Jelentkezők maximális száma: 10 fő

A dinamikus manuálterápiás kezelés felépítése

legelső konzultáción feltérképezzük azt a fascia-területet, ami túlzott feszességet mutat, és felmérjük a mozgásterjedelem csökkenésének a mértékét, illetve a testtartásban látható asszimmetriákat.

Ezek után kezdődhet a kezelés, ami legalább 30, de optimálisan 50 percig, vagy annál tovább tart alkalmanként. A manuális kezeléshez szükséges a kezelt testtájról levenni a ruhákat, így kiemelten fontos, hogy a terápia végig nyugodt, meleg és elhatárolt környezetben történjen. A probléma súlyosságának és jellegének megfelelően a kezelések hetente, két hetente, vagy havonta  követhetik egymást, a kezelővel ezt előre megbeszélve.

A manuális terápia alatt a terapeuta speciális oldási technikákat alkalmaz, amiben vagy egy bizonyos szintű nyomást, vagy alacsony intenzitású nyújtást gyakorol a szövetekre. Hogy az elért állapot (fájdalomérzet csökkenése, a szabad mozgások és ízületi funkciók visszanyerése) tartósan megmaradjon, érdemes a kezelések között nyújtó- és erősítő gyakorlatokat végezni, amit a terapeuta mutat be és tanít meg a pácienseknek.

Milyen kedvezményt biztosítunk?

Azoknak a jelentkezőknek, akik 2018. október 31-ig jelentkeznek kezelésre, a manuálterápia árából -2.000 Ft kedvezményt biztosítunk. Jelentkezési határidő: 2018.10.31. Az igénybe vétel határideje: 2018.12.31.

A kedvezményes kód: 435267

Hogyan tud jelentkezni mozgásszervi állapotfelmérésre?

 1. Töltse ki a lenti űrlapot.
 2. Vagy hívjon minket a 06 30 190 7315-ös telefonszámon, ill. írjon emailt az arthuman@arthuman.hu email címre.

Bejelentkezését követően mielőbb keressük Önt időpont egyeztetés miatt!

FONTOS INFORMÁCIÓ! A kedvezményt az akciós kuponkóddal tudja igénybe venni. A kedvezményes kód: 435267


"Többféle tornatípus, csomagtípus választható, ezáltal még inkább személyre szabott az egyébként is egyéni szükségletekre kialakított gyakorlatsor, kezelés. A kezelés teljes mértékben az egyén problémáira, szükséges korrekciókra specializált, így tényleg azt a fajta kezelést kapja itt az ember, ami valóban rá szabott, neki szükséges, nem pedig egy általános gyógytornát. Így a kezelések, tornák hatása célzott, hatásosabb."

 

"Felkészült és kedves, közvetlen a gyógytornász (Kiss Tünde), a barátságos fogadtatás szinte eleve csökkenti a fájdalmat. A rendszeres torna természetesen elengedhetetlen a gyógyuláshoz."

"Flóránál voltam állapotfelmérésen, feltétlenül ajánlom mindenkinek, alaposan kikérdezett az állapotomról, türelmesen és szakszerűen alakította ki a felmérést követő gyakorlást."

“Szakképzett terapeuták, kellemes környezet, hatásos kezelések.”

"Hála és köszönet, azért amit a gerincfájdalmaim csökkentésért tett Kiss Tünde gyógytornász. Ő általa megállapított, és leírt gyakorlatokat naponta kétszer végzem, és elmondhatom, hogy a fájdalmaim megszűnőben vannak. Már a szőlőskertemben is bírok dolgozni, naponta 6-10 km-t kerékpározok fájdalom nélkül."

"Hónapok óta az egyéni tornák után voltak először fájdalommentes napjaim, köszönhetően az egyénre szabott tornának."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back To Top