Arthuman Rendelői Klub - Arthuman Központ Skip to content

Arthuman Rendelői Klub

Gyógytorna - Gerinctorna Szakképzett gyógytornászokkal

Mozogjon és éljen fájdalom nélkül!

Legyen Ön is az Arthuman Rendelői Klub tagja és vegyen részt gyógytorna kezeléseken verhetetlen áron! A rendszeres gyógytorna hozzásegíti állapota javításához!

AZ ARTHUMAN RENDELŐI KLUB ABBAN SEGÍT, HOGY CSÖKKENJENEK MOZGÁSSZERVI PANASZAI ÉS JOBB LEGYEN A KÖZÉRZETE!

SZAKOSODOTT GYÓGYTORNÁSZOK

Gyógytornászaink modern szakterápiás végzettségekkel rendelkeznek, amik a mozgásszervi panaszok kiemelten hatékony gyógyítását teszik lehetővé.

RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS

Rugalmas és hosszított nyitvatartásban fogadjuk a pácienseket (7-20 óra között).

VÁLASZTHATÓ SZAKTERÁPIÁK

A gyógytornán és a gerinctornán túl speciális szakterápiás kezelések is választhatók.

VÁLASZTHATÓ CSOMAGOK

Igényeknek, szabadidőnek és pénztárcénak megfelelően különböző csomagok választhatók.

GAZDASÁGOS CSOMAG ÁRAK

Rendszeresen tornázni vágyók számára a leggazdaságosabb gyógytorna / gerinctorna árak.

JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ RENDELŐ

Gyógytorna rendelőnk kiemelt közlekedési csomópontban, a Déli Pályaudvarral szemben található.

VÁLASSZON ELŐFIZETÉSES CSOMAGOT!

BRONZ CSOMAG
7.990 HUF / HÓ
 • Szakképzett gyógytornász által irányított gyógytorna
 • Egyéni gyógytorna kezelés
 • 4 * 30 perc last minute egyéni gyógytorna
 • Napi fekvő gerinctorna videó (online)
SILVER CSOMAG
11.990 HUF / HÓ
 • Szakképzett gyógytornász által irányított gyógytorna
 • Egyéni gyógytorna kezelés
 • 4 * 30 perc egyéni gyógytorna
 • Napi fekvő gerinctorna videó (online)
 • Szabadon választott gyógytorna időpontok
GOLD CSOMAG
16.990 HUF / HÓ
 • Szakképzett gyógytornász által irányított gyógytorna
 • Egyéni gyógytorna kezelés
 • 4 * 30 perc egyéni gyógytorna
 • Napi fekvő gerinctorna videó (online)
 • Szabadon választott időpontok
 • 4 * 50 perc kiscsoportos gerinctorna (órarend szerint)
 • 1 * 30 perc gyógymasszázs

MIT MONDANAK RÓLUNK PÁCIENSEINK?

“Többféle tornatípus, csomagtípus választható, ezáltal még inkább személyre szabott az egyébként is egyéni szükségletekre kialakított gyakorlatsor, kezelés. A kezelés teljes mértékben az egyén problémáira, szükséges korrekciókra specializált, így tényleg azt a fajta kezelést kapja itt az ember, ami valóban rá szabott, neki szükséges, nem pedig egy általános gyógytornát. Így a kezelések, tornák hatása célzott, hatásosabb.”

 

“Felkészült és kedves, közvetlen a gyógytornász, a barátságos fogadtatás szinte eleve csökkenti a fájdalmat. A rendszeres torna természetesen elengedhetetlen a gyógyuláshoz.”

“Flóránál voltam állapotfelmérésen, feltétlenül ajánlom mindenkinek, alaposan kikérdezett az állapotomról, türelmesen és szakszerűen alakította ki a felmérést követő gyakorlást.”

“Szakképzett terapeuták, kellemes környezet, hatásos kezelések.”

The theme is SEO friendly and is really easy to customise. I love it. Thanks!

I’ve tried a lot of themes . But I want to say that Total theme is really number one. It is a tremendous theme of each subject. High-level technical support, easy to control , extensive functionality , a lot of beautiful plugins and etc. I want to say, you must try it. Show me any site, I can make it in total theme. It is amazing!

Very satisfied with the Total theme. It’s a user-friendly theme with good documentation on the side. But, above all, customer support is fast, friendly and goes the extra mile for you. I would recommend this theme to everybody.

This WordPress theme is the best when you need to create a custom WordPress theme, because it really allows you to do almost everything you want with every elements of your website, using php code or css.

After some experiences with bloated themes, it was a huge relief working with Total. It’s so fast and easy that it actually gets fun (as it always should be). It has great designed skins right out of the box, and the admin structure it’s beautifully crafted: you flip when you see that almost everything you need is there. On top of that is a superb customer support, that even gives you snippets to get the work done as your client needs it. Totally recommended. Keep the good work guys!

Lets just say that: flexibility, feature availability, documentation, code quality, customer support and design are truly great!!! Highly recommended.

best-rated themes, I’m glad to have chosen TOTAL which I consider superior in as key aspects as :

– Features
– Customizability
– Code quality
– and an outstanding Documentation.

Congratulations and regards,
Michel (Paris, France)

I’ve never seen a theme so well code designed, so well graphic designed, so well human maintained… I really love to use this theme, AJ is a great programmer, but first of all, he is a great listener… So It is easy to get the support you need from this team.
I’ve never seen a support like this in a lot of time…

This theme is the full package – flexible, robust and beautifully designed. Plus, the developers were super helpful and quick to respond to some issues I had. I highly recommend this developer and theme.

I wish I could multiple select reasons, but Total has been awesome for two different sites I developed with this theme (thatbrewery.com and blog.ptvermont.org), and it offers so much variety you would now guess they were the same.

The support too has been top notch.

To be honest, I think this is the only theme anyone would ever need. It comes with everything and so easy to work with. Not to mention that if you ever do have a question, the support team is right there behind you.

By far the best theme I’ve ever bought, I return to it time and again for various different projects and it is consistently adaptable and useable. Great Customer support from a team that always go the extra mile to help. Thanks for creating such a great theme.

“Hála és köszönet, azért amit a gerincfájdalmaim csökkentésért tett Kiss Tünde gyógytornász. Ő általa megállapított, és leírt gyakorlatokat naponta kétszer végzem, és elmondhatom, hogy a fájdalmaim megszűnőben vannak. Már a szőlőskertemben is bírok dolgozni, naponta 6-10 km-t kerékpározok fájdalom nélkül.”

“Hónapok óta az egyéni tornák után voltak először fájdalommentes napjaim, köszönhetően az egyénre szabott tornának.”

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK AZ ARTHUMAN RENDELŐI KLUBBAL KAPCSOLATBAN

Hogyan tudok csatlakozni az Arthuman Rendelői Klubhoz?

A csatlakozás kizárólag írásban lehetséges. Töltse ki a lenti űrlapot és máris aktiválódik tagsága!

Milyen kötelezettséggel jár a klubtagság?

A klubtagság a jelentkezéskor kiválasztott csomagnak megfelelő havi tagsági díj fizetésével jár együtt.

Milyen módon tudom kifizetni a tagsági díjat?

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gyógytorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel.

Mikor kerül levonásra a klubtagsági díj?

A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

Hogyan történik a havidíj számlázása?

Minden hónapban a havidíja 30 napos fordulópontján kerül terhelésre a kártyája és kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit emailen küldünk el Önnek.

Fix havidíj és semmi rejtett költség?

A kiválasztott csomagnak megfelelő áron felül természetesen nincs egyéb fizetési kötelezettség.

v

Hogyan működik a Klubtagság?

A klubtagság előfizetés formájában működik. Jelentkezéskor havi tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes.

Hogyan tudom igénybe venni a csomagomnak megfelelő szolgáltatást?

BRONZ CSOMAG
A csomag 4 * 30 perc last minute egyéni gyógytorna kezelést tartalmaz. A rendelőben érvényes 24 órás szabály miatt az előjegyzési naptárban vannak változások és megüresedés. Az ilymódon felszabaduló helyeket tudják igénybe venni a Bronz csomag előfizetői. Üresedés esetén az előfizetők értesítést kapnak a szabad helyekről írásban és ez alapján tudnak bejelentkezni. Az így elérhető gyógytorna kezelés ára kiemelten kedvező, ám a felhasználás rugalmas időbeosztással rendelkezők számára optimális.

SILVER CSOMAG
A gyógytorna kezelések időpontja nyitvatartási időben szabadon választható.

GOLD CSOMAG
A gyógytorna és gyógymasszázs kezelések időpontja nyitvatartási időben szabadon választható. A kiscsoportos gerinctornára órarend szerint van lehetőség.

Mi történik, ha nem tudom felhasználni a csomag teljes tartalmát?

A felhasználásra 30 nap áll rendelkezésre, s a kezelési időpontok akár egyenlőtlen időbeosztással is igénybe vehetők. A 30 nap lejártát követően nincs mód a pótlásra.

Mit jelent a last minute torna?

A rendelőben érvényes 24 órás szabály miatt az előjegyzési naptárban vannak változások és megüresedés. Az ilymódon felszabaduló helyeket tudják igénybe venni a Bronz csomag előfizetői. Üresedés esetén az előfizetők értesítést kapnak a szabad helyekről írásban és ez alapján tudnak bejelentkezni. Az így elérhető gyógytorna kezelés ára kiemelten kedvező, ám a felhasználás rugalmas időbeosztással rendelkezők számára optimális. A felhasználásra ebben az esetben is 30 nap áll rendelkezésre, így mindenképp javasolt az értesítések követése. A 30 nap lejártát követően nincs mód az esetleges elmaradt kezelések pótlására, kivéve azt az esetet, ha az előfizető nem kapott legalább a kfizetett alkalmak számának megfelelő értesítést.

Hogyan tudom lemondani a klubtagságomat?

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyen szolgáltatásunkkal, azonban ha mégis le szeretné mondani a klubtagságot, az esetben bármikor kötetlenül megteheti. Ilyenkor elégséges ha ír nekünk egy e-mailt az arthuman@arthuman.hu e-mail címre és mi 2 munkanapon belül töröljük a klubtagságot. Ekkor már nincs mód további szolgáltatás igénybe vételére.

Hol található a gyógytorna rendelő?

A címünk: 1122 Budapest, Alkotás út 15.

T: +36 30 190 7315

BRONZ CSOMAG
7.990 HUF / HÓ
 • Szakképzett gyógytornász által irányított gyógytorna
 • Egyéni gyógytorna kezelés
 • 4 * 30 perc last minute egyéni gyógytorna
 • Napi fekvő gerinctorna videó (online)
SILVER CSOMAG
11.990 HUF / HÓ
 • Szakképzett gyógytornász által irányított gyógytorna
 • Egyéni gyógytorna kezelés
 • 4 * 30 perc egyéni gyógytorna
 • Napi fekvő gerinctorna videó (online)
 • Szabadon választott gyógytorna időpontok
GOLD CSOMAG
16.990 HUF / HÓ
 • Szakképzett gyógytornász által irányított gyógytorna
 • Egyéni gyógytorna kezelés
 • 4 * 30 perc egyéni gyógytorna
 • Napi fekvő gerinctorna videó (online)
 • Szabadon választott időpontok
 • 4 * 50 perc kiscsoportos gerinctorna (órarend szerint)
 • 1 * 30 perc gyógymasszázs
Back To Top