Arthuman Rendelői Klub - Bronz csomag Megrendelés - Arthuman Központ Skip to content

ARTHUMAN RENDELŐI KLUB - BRONZ CSOMAG HAVI ELŐFIZETŐI MEGRENDELÉS

BRONZ CSOMAG TARTALMA:

A csomag tartalma:

  • 4 * 30 perc last minute egyéni gyógytorna havonta
  • Napi fekvő gerinctorna vidó (online)

A csomag 4 * 30 perc last minute egyéni gyógytorna kezelést tartalmaz havonta. A rendelőben érvényes 24 órás szabály miatt az előjegyzési naptárban vannak változások és megüresedés. Az ilymódon felszabaduló helyeket tudják igénybe venni a Bronz csomag előfizetői. Üresedés esetén az előfizetők értesítést kapnak a szabad helyekről írásban és ez alapján tudnak bejelentkezni. Az így elérhető gyógytorna kezelés ára kiemelten kedvező, ám a felhasználás rugalmas időbeosztással rendelkezők számára optimális.

A napi fekvő gerinctorna videóhoz zárt oldalon hozzáférést biztosítunk.

KLUBTAGSÁGI INFORMÁCIÓ

A klubtagság előfizetés formájában működik. Jelentkezéskor havi tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes.

A klubtagság a jelentkezéskor kiválasztott csomagnak megfelelő havi tagsági díj fizetésével jár együtt.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gyógytorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel.

A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?
  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelzze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.
  2. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudja Ön is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Ön szerint ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?
SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ
A bankkártya számA 12-19 db számból állhat, a kártya előlapján keresse. A lejárat általában a kártyán “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be (pl.: 2017)
A bankkártya CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található


Back To Top