Arthuman Online Klub - Bronz csomag - paypal megrendelés - Arthuman Központ Skip to content

ARTHUMAN ONLINE KLUB - BRONZ CSOMAG HAVI ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉS - PAYPAL


KLUBTAGSÁGI INFORMÁCIÓ

A klubtagság előfizetés formájában működik. Jelentkezéskor havi tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes.

A klubtagság a jelentkezéskor kiválasztott csomagnak megfelelő havi tagsági díj fizetésével jár együtt.

HOGYAN MŰKÖDIK A 7 NAPOS INGYENES KIPRÓBÁLÁS?

Ahhoz, hogy tagságát aktiválni tudjuk, meg kell rendelni szolgáltatásunkat a megrendelő űrlap kitöltésével, valamennyi szükséges adat megadásával. A 7 napos ingyenes próbaidőszakot a kiválasztott fizetési szolgáltató (PayPal vagy Braintree) követi és ennek időtartama alatt nem történik díj levonás. A próbaidőszak alatt az előfizetés indoklás nélkül lemondható az arthuman@arthuman.hu email címen, illetve a PayPal felületén is törölheti előfizetését.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gerinctorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja emailen az arthuman@arthuman.hu email címen, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal, illetve a PayPal cége, a Braintree felel.

A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?
  1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelzze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.
    Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.
  2. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudja Ön is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Ön szerint ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?
SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ

A bankkártya száma  12-19 db számból állhat, a kártya előlapján keresse. A lejárat általában a kártyán “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.  A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be (pl.: 2017)

A bankkártya CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

MELYIK FIZETÉSI SZOLGÁLTATÓT MIKOR ÉRDEMES VÁLASZTANI?

A PayPal világszerte ismert és elismert cég, sok felhasználó a cégnél saját fiókkal is rendelkezik. Amennyiben Önnek is van fiókja, illetve mindenképp külső szolgáltatón keresztül szeretne fizetni, válassza a PayPal fizetési módot. Egyetlen hátránya a rendszernek, hogy angol nyelvű a fizetési felület.

Amennyiben egyszerűbb megoldást szeretne, válassza a normál bankkártyás fizetést, ahol a megrendelő űrlapon azonnal rögzítheti a fizetési adatokat.

Back To Top