Adatvédelmi nyilatkozat - Arthuman Központ Skip to content
+36-30-190-7315 arthuman@arthuman.hu 1122 Budapest, Alkotás út 15. Nyitva: H-P 8-20

A honlapon olvasható tartalom a Kp-Fiscus Bt. tulajdonát képezi. A Kp-Fiscus Bt. bármely ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt nem adja ki. Az adatvédelmi elveink kialakításakor a következő törvényeket vettük figyelembe: 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről.

A feliratkozás a feliratkozó szándéka szerint egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármely, a Kp-Fiscus Bt. által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő “Leiratkozom” linkre való kattintással.

A Kp-Fiscus Bt. weboldalain kezdeményezett feliratkozás, megrendelés, jelentkezés, vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. Ezáltal a felhasználó előzetes hozzájárulását adja a cég adatbázisába való felvételhez, elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég bármely email címéről, bármely weboldaltól érkezhetnek. A kiküldött anyagok tájéoztató, hasznos információs és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

A Kp-Fiscus Bt. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-60201/2012.

Back To Top